Meedoen

Heb jij zin om lekker te sporten in een ontspannen sfeer, bijvoorbeeld om de stress van je drukke baan, studie of andere dagelijkse beslommeringen op een positieve manier van je af te slaan? Dan is Badmintonvereniging Pegasus iets voor jou!

BV Pegasus speelt in Sporthal De Oude Wereld te Alphen aan den Rijn, op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Voor degenen die hun spelniveau willen verbeteren, organiseren we regelmatig een training.

Wat kost een lidmaatschap van BV Pegasus?

De jaarlijkse contributie bedraagt € 185,- . Voor dit bedrag kun je van het hele jaar spelen op donderdagavond. De vereniging zorgt voor de shuttles. Voor de eerste training krijg je een korting. Bij inschrijving gedurende het seizoen wordt een evenredig deel van de contributie in rekening gebracht, te berekenen van het begin van de maand waarin het lidmaatschap aanvangt. Het seizoen start op 1 september. Het inschrijfgeld bedraagt éénmalig € 15,-.

Meer weten of lid worden?

Nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust eens op een donderdag tussen 20:00 en 22:00 uur naar Sporthal De Oude Wereld om vrijblijvend kennis te maken en om de sfeer te proeven. Neem je sportspullen mee, dan kun je meteen een paar partijtjes meedoen. Heb je geen racket, dan is er altijd wel eentje te leen bij een van de clubleden.

BV Pegasus is een club voor volwassenen en we hebben jammer genoeg geen mogelijkheden voor het begeleiden van jeugd. Je moet dan ook 18 jaar of ouder zijn om lid te worden. Voor het speelplezier van jou en de huidige leden is het niet verstandig om als absolute beginner lid te worden bij BV Pegasus. Echter heb je al wat ervaring of heb je talent voor sport, ballen en shuttles en kan je het snel aanleren, dan ben je van harte welkom. Bij het proefspelen is er voldoende ruimte voor vragen en advies.

Vragen

Wij beantwoorden graag eventuele vragen. Je kunt ons via e-mail bereiken.