Nieuwsbrief september 2016

SPORTWEEK JAWI

Op 12 t/m 16 september houdt Jawi een Sportweek.
Vanuit Pegasus willen we hier graag aan meedoen en op dinsdag 13 en donderdag 15 september wordt het volgende georganiseerd:
20:00-20:30 Training/warming-up voor leden en belangstellenden
20:30-21:30 Inlooptoernooi (met de aanwezigen worden wedstrijdjes ingedeeld)
Na 21:30 vrij spelen
Ken je iemand die belangstelling heeft voor badminton? Neem hem/haar dan vooral mee op deze avonden. Wil je mee helpen met de organisatie van deze avonden meld het dan even bij 1 van de bestuursleden.

TRAINING

In oktober/november willen we weer een trainingsserie van 4 lessen organiseren. De data worden binnenkort bekend gemaakt. Wil je hieraan meedoen meld je dan aan via bestuur@bv-pegasus.nl

ALV

De volgende ALV is gepland op woensdag 26 oktober. Zet deze datum in je agenda!
Natuurlijk hopen we weer op net zo’n grote opkomst als vorig jaar.
Meld via bestuur@bv-pegasus.nl of je wel of niet naar de ALV komt.
Tijdens deze ALV komt de functie van secretaris beschikbaar. Informeer vooral bij het bestuur wat de functie inhoud en wat de mogelijkheden zijn. Je wordt uiteraard uitgebreid ingewerkt. Voor de kascontrolecommissie is ook een nieuw lid nodig.
Je kunt je ook aanmelden via het bestuur om te helpen bij 1 van de commissies of 1 van de taken die het spelen bij Pegasus zo leuk maken. Zoals de organisatie van de toernooien; de training; kaartjes voor leden; smoelenboek; jaarlijks etentje, beheer website, nieuwsbrief.

LEDEN

Niet alle leden kunnen dit seizoen starten vanwege blessures of andere ongemakken.

We wensen deze leden veel sterkte met het herstel en hopen ze in de loop van het seizoen weer fit op de baan te zien. Een aantal leden zijn inmiddels weer voldoende herteld en weer rustig aan begonnen.

TOERNOOI

We hebben een uitnodiging ontvangen van Badmintonvereniging Gaasperdam voor een recreanten-toernooi op zondag 9 oktober. Als je mee wilt doen zet deze datum dan alvast in je agenda. Meer info volgt binnenkort.